perang wechat.

Hai assalamualaikum.

first of all this from bloggers group of wechat. (geng wechat yang dihuni oleh beberapa orang blogger terpilih. ecewahhh)




haritu ada idea nak menghebohkan group, and guess what? while listening to perfume song by britney spears, ive got an idea. why not weolls test power .serius group ni bila malam menjelma mulalah mood menyanyi tu bermula . and i said to all of em :


"Adda nak buat satu competition ,siapa nak join angkat tangan."

starting from that, sibuk depa tanya competition apa? hadiah apa semua siap bagitau. then i told them to sing Perfumes from britney spears. and they was like.....




and yayy kak zizie sang my favourite song. 


ada lah beberapa adegan lain, macam-macam karenah. memasing duk complain lagu tu susah lah, tempo tak catch up lah and whatsoever. macam ee tu lah. nina awal-awal lagi kata nak jadi juri .niaaa pulak pegi nyanyi lagu lain, haiya memacam gelagat. tehehee. 



and yaa, gua requested lagu letto-sebelum cahayaaaa. mwahaaa



hahaha, serius ini bukan buli, this is what we called as a challenge. u did it well lah kak :D


serius gua rasa macam 'the war is begin' lah bro.

Gua promised to them nak review blog plus klik nuff tu as much as i can (oh please, untuk juara je, harap maklum.) and will do it soon, no worries. ehehee janji bakal ditepati. ini je lah yang boleh menjadi tatapan uolls, bcs our conversation was our secret. nak join group blogger wechat? oh sure boleh, but yaa, girls only. bagitau ee, nina or any bloggers group of wechat. refer kat sidebar, 'Geng Bloggerians' and tell them u wanna join us. they are so supportive, always there when in need, give some motivatonal and be crazy all over. haha , i love em.



salam kegembiraan.

11 comments:

  1. hahahaha... and know what.. masa tgh amik test semalam, akak boleh nyanyi lagu tu dalam hati.. hahaha.. ni semua adda punya pasal! hahaha...

    ReplyDelete
  2. hahahahaha. mencikkkk ah selalu lari tempo =3

    ReplyDelete
  3. lepas satu satu chat awak awak sekalian masuk noti. seyes thirah jeles. ahaha. xsempat nk on lah. ni dah bulan april. hee.

    ReplyDelete
  4. hee heppi femili ngeehh~ nak buat wechat. malas nak install haha. btw, adda lame emm tak bw kt blog adda :D

    ReplyDelete
  5. hee heppi femili ngeehh~ nak buat wechat. malas nak install haha. btw, adda lame emm tak bw kt blog adda :D

    ReplyDelete
  6. bestnyaa tapi saya tak ada wc. hm

    ReplyDelete
  7. i'm always be a silent reader hahaha .seronok tengok korang menggilaa .bila malam, dengar je suara berkaroake .seyes sedap je suara semuaa ^^

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan...singgah sini
    http://ceritamayapersada.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. haipp haipp terasa diseru je haha
    best group ever , ahli sporting gegila ngee

    hermm rindu group sesangat tp tk sempat nk join skrg

    ReplyDelete
  10. Haiiiii..Cakkk!!
    done follow sini
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Waaahhh, macam best jer ade group macam ni....

    ReplyDelete