Saturday, 15 February 2014

SEGMEN & GIVEAWAY BY IKHWAN YUSUFF

Hai Assalamualaikum !
Mari ramai-ramai kita join segmen & giveaway ni .
Jom serbu owner segmen ni. Klik banner kayy :D





--->Bermula 13/FEB/2014 Berakhir pada 1/MARCH/2014 tauuu.












NOTE : Psstt, ni first time join segmen & giveaway cemni tau. Mwahaha tak sangka rajin pulak kali ni :P

10 comments:

  1. da foolow sini.. huhu.. gud job..

    ReplyDelete
  2. TQ sbb sudi join.....nice and meaningful quotes!sy dtg terjah dan follow..:D

    #xthu nama saya ada ke tak dalam list follower sbb macam tak jadi je bila tekan button follower kat atas tu..apa2 hal inform balik k..:D

    http://duniakita94.blogspot.com/2014/02/senarai-peserta-segmen-by-ikhwan-yusuff.html
    inshaaAllah bakal diupdate dari semasa ke semasa..

    ReplyDelete
  3. singgh follow dri segmen sama..salam kenal..:)

    http://iekysmart94.blogspot.com/2014/02/segmen-by-ikhwan-yusuff.html

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen. dari segmen yang sama (:

    ReplyDelete
  5. hi awak good luck, jemput ke blog kita dari segmen yang sama http://macikzkonah.blogspot.com/2014/02/segmen-by-ikhwan-yusuff.html

    ReplyDelete
  6. SALAM BLOGGER. BW DR http://jmbelog.blogspot.com/2014/02/segmen-by-ikhwan-yusuff.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum.. Abak datang dari segmen yg sama.. follow sni kalau blum follow...harap dapat follow abak jugak,kalau dah follow xpela..hihi

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/02/segmen-by-ikhwan-yusuff.html

    ReplyDelete