Saturday, 1 October 2016

Giveaway RM400 By AsyaAmin! [ TAMAT ]

Hai Assalamualaikum.








Phewww, minggu yang busy kalini. Busy dengan assignment. Busy dengan projek baru. Busy dengan pembangunan animasi.Busy dengan makan.





Alhamdulillah, tibanya 1 Oktober 2016.
Maka, tamatlah Giveaway RM400 By AsyaAmin!
Terima kasih sponsors dan terima kasih kepada yang joined! >Senarai Peserta Klik Sini<



Kepada yang terlepas peluang, maybe cuba lagi next time?
Doakan saya rajin buat GA untuk awak semua ;)



Semua dah tak sabar nak tahu pemenang kan?
InshaaAllah pemenang akan diumumkan pada 8 Oktober 2016 sekiranya tiada halangan.
Maaf atas kelewatan.



Pertama, saya terlibat dengan perkhemahan selama seminggu.
Kedua, saya tak bawak sekali laptop kesayangan.
Ketiga, saya tiada masa terluang.
Keempat, saya nak masuk hutan bukan masuk perpustakaan.

Haha, no. Just kidding.




Kesimpulannya, pemenang akan diumumkan pada 8 Oktober ni okay?
I am really sorry.




Btw, doakan saya berjaya dalam Kursus Perkhemahan dan Pentauliahan Leftenan Muda.
Have a nice day ahead.





Best Regards,
Adda.

8 comments:

  1. semoga bejaya di dalam hutan.. berapa hari dalam hutan 14 hari ke?? syiok tu duk lam hutan 14 hari :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. seminggu je okay. tak sanggup nak tunggu sampai 14 hari haha :P btw thankyou!

      Delete
  2. Tashabarnyaaaaa nak tahu. Anyways, take care Adda.

    ReplyDelete
  3. Wahhh ... Nak masuk hutan ... I like ... Semoga berjaya ...

    ReplyDelete
  4. alamak.. terlambat nmpknye..

    ReplyDelete