Pemenang Giveaway RM400 By AsyaAmin!

Hai Assalamulaikum.



Harini secara rasminya nak umumkan pemenang bagi Giveaway RM400 By AsyaAmin!
Sebelum tu, forgive me sebab tak dapat nak attach gambar2 sebagai bukti. Wifi buat hal wak. But trust me, saya buat sejujurnya kay. So, dengan lafaz Bismillah....Saya umumkan pemenang2 mengikut kategori.


Top Referral :

1. Wang tunai RM 150 x 1 pemenang

http://syiralokman.blogspot.my/ 

2. Wang tunai RM 60 x 1 pemenang

http://thenurulee.blogspot.my/

3. Wang tunai RM 40 x 1 pemenang

http://jombercontest.blogspot.my/ 


Tuntut dari saya, Adda [ syaaddaa@gmail.com ]

 
Random:
 
1. Photobook 6x6 INCI/40 Page/100 keeping gambar x 1 pemenang
 
http://www.lokmanamirul.com

Tuntut dari Julina Alias [ impianaqasehstore@gmail.com ]

2. Blog review x 4 pemenang

http://misszyaroses.blogspot.my
https://dindamaisarra.blogspot.my
http://muffincokelatcinta.blogspot.my
http://tintahayati.blogspot.my

 
   Bloglist selama 30 hari x 9 pemenang

http://huhahuhajerr.blogspot.my
http://ilovebunga89.blogspot.my
http://sotskirt.blogspot.my
http://www.mohdnoorshawals.com
http://kanvasdakwat.blogspot.my
http://kampung-kameq.blogspot.my
http://muslimahsejati96.blogspot.my
http://adna2029.blogspot.my
http://meinnameisthazrina.blogspot.my
 
Tuntut dari Ahmad [ a.hasif@ahmadhasif.my ]

3. Topap RM 5 x 2 pemenang

http://www.azhafizah.com 
https://mellyacrayola.blogspot.my

    Blog Review x 3 pemenang

http://stnrsyfh.blogspot.my
http://sotskirt.blogspot.com
http://ohmyvitamin.blogspot.my

Tuntut dari Nur Nabila [ eilanur524@gmail.com ]

4. Topap RM 10 x 9 pemenang

http://hanyadihatiku.blogspot.my
https://smoochiemallow.blogspot.my
http://muslimahsejati96.blogspot.my
http://duniakebahagiaanku.blogspot.my
http://spitoutkata.blogspot.my
http://mrsyatie.blogspot.my
http://mimpiaria.blogspot.my
http://kampung-kameq.blogspot.my
https://sweetsouryaya.blogspot.my
 
Tuntut dari saya, Adda [ syaaddaa@gmail.com ]





Tahinah diucapkan kepada pemenang semua! Yang tak berjaya inshaAllah join GA akan datang okay? Kepada pemenang, sila tuntut hadiah dalam masa 3 Hari. Untuk menuntut hadiah, sila sertakan url blog anda. Terima Kasih.

Giveaway RM400 By AsyaAmin! [ TAMAT ]

Hai Assalamualaikum.








Phewww, minggu yang busy kalini. Busy dengan assignment. Busy dengan projek baru. Busy dengan pembangunan animasi.Busy dengan makan.





Alhamdulillah, tibanya 1 Oktober 2016.
Maka, tamatlah Giveaway RM400 By AsyaAmin!
Terima kasih sponsors dan terima kasih kepada yang joined! >Senarai Peserta Klik Sini<



Kepada yang terlepas peluang, maybe cuba lagi next time?
Doakan saya rajin buat GA untuk awak semua ;)



Semua dah tak sabar nak tahu pemenang kan?
InshaaAllah pemenang akan diumumkan pada 8 Oktober 2016 sekiranya tiada halangan.
Maaf atas kelewatan.



Pertama, saya terlibat dengan perkhemahan selama seminggu.
Kedua, saya tak bawak sekali laptop kesayangan.
Ketiga, saya tiada masa terluang.
Keempat, saya nak masuk hutan bukan masuk perpustakaan.

Haha, no. Just kidding.




Kesimpulannya, pemenang akan diumumkan pada 8 Oktober ni okay?
I am really sorry.




Btw, doakan saya berjaya dalam Kursus Perkhemahan dan Pentauliahan Leftenan Muda.
Have a nice day ahead.





Best Regards,
Adda.