Sunday, 3 July 2016

Kepala Baru!

Hai Assalamualaikum..



Hellooo hai!
Tengok apa yang lain? Yeahh kepala baru. Header lah I mean.
Sebelum ni full template berubah hasil sentuhan blogger Ecah . Omeyyy sangat.
Kalini blogger Nurulee pulak baik hati buatkan header. Dia kata takdak apa nak buat. Oh and she said, this is her things. 


Btw, she also create header for Nina.
Bila cakap pasal Nina dengan Ee ni, jangan taktau yang Nina dengan Ee ni dua2 kaki menyakat orang. Nak kata kitorang rapat tu, well boleh tahan rapat although we never met, but the friendship that exists tu macam dah lama gila (Padahal baru setahun jagung kenal).


Here is how the header looks like.



Bila Ee start bagi header banyak2, I wonder..
Ini buat stock tukar setiap minggu ke. HAHAH. Thank you btw <3




Simple yet so nice. Love it.
Aku dah lah paling malas nak buat header.
Oh, header lama still dalam list 'Fav header for weeks'.




P/S : Aku tak sempat merayap ke blog orang lagi ni.
#KoSabarJap malam satgi aku singgah! XP




Till then, see ya!



Regards,
Adda.

9 comments:

  1. HAHAHA bila lagi nak jumpa ni. hm hm. masing masing jauh HAHAHA sorang selatan. timur. utara =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah masing2 jauh. inshaaAllah one day nanti okay <3

      Delete
  2. tu laa. jauh sangat. kita jumpa dekat kenduri kawin ee la. haha bye

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. heheh thanks to ee. and thankyou <3

      Delete