Comeback!

Hai Assalamualaikum!







Belum terlambat nak ucap...
Selamat menyambut bulan Ramadhan untuk semua umat Islam..kan?
Entry first untuk 2016?! Yeayyyy untuk diri sendiri yang 'terlampau rajin' berblogging.


Tbh, entry ni muncul atas desakan blogger Nina dan blogger Nurulee eceh. Well, Nina dengan Ee pun buat comeback. Apani? the planned comeback ke? So sweet.


Lately ni sibuk dengan new sem. Ehhh?
ya Allah cliche nyaaaa. Enough lah dengan 'Sibuk-dengan-new-sem' tu mengaku jela sebenarnya diri tu malas :P


Nak tau azam new sem?
Satu, taknak sedih sedih.
Dua, nak makan banyak banyak.
Tiga, nak lembutkan hati yang dah beku sikit kononnya.
Empat, buat ibu ayah bangga. Itu penting tau! tak boleh tak, mesti kena!

Ohhhh, yang ini penting.
Kena RAJIN UPDATE BLOG.

Act, banyak lagi. Tapi kalau nak list semua haram jadah nak baca. Ops, language....Sorry!


Doodle?
Kita hold dulu kay.



Btw, design blog comei ni dari Aisyhah .
Untuk tempahan template boleh lah contact ecah. Klik <Sini>



Pelawat blog yang rajin menyinggah, a big Thanks!
uguys rock tau. Entry lama pun duk komen. Terharu sayaaaa. Sila lah tinggalkan jejak dekat cbox, nanti inshaaAllah aku balas kunjungan. Hehe. Thank you <3





Hari raya kumpul duit raya.
Tolong jangan lupa saya.


Peace.



5 comments:

  1. iols dah nk wish selamat hari raya dh. hg baru menyambut ramadan. HAHAHAH.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hg always one step forward. ai mengalah dengan kakak.

      Delete
    2. lupa nak pesan. jgn hiatus dh. hehehe =D

      Delete