Thursday, 13 November 2014

LIEBSTER AWARD

Hai Assalamualaikum.

again, ive been tagged for liebster award.but kalini adik misz-aa yg tag. masehhh. tapi sorry sbb lama awak tunggu respon dari saya. heee






so soalan adik ni :

1. lagu apa yang korang suka? kenapa?
banyak. banyak sangat. tp saya suka lagu emblem-you are the one i want. kenapa ek, hm sbb bestfriend saya suka lagu tuuu. sbb lagu tu special. sbb saya suka dengar. tp dulu saya suka lagu a7x. haha

2. game apa yang korang suka main, bila boring?
saya tak minat main game. saya tak suka main game. saya anti game. jd saya buat dono je

3. siapa yang korang adore or respect?
ramai. tapi kalau saya tak nak bagitau boleh kannn

4. suka makan ice cream perisa apa? kenapa?
vanillaaaaaa. sebab saya sukaaaaa !

5. prefer vampire or wolf? kenapa?
wolf ! sebab Jacob handsome hokayyy ! ehhhhh over kan. haha

6. suka autumn, spring, summer or winter? mengapa?
winter. sebab boleh feeling ala2 frozen. okbai

7. takut kepada binatang atau serangga apa? mengapa?
saya tak takut tau. tapi saya geli dengan lipasss. hihi

8. TVshow apa yang korang suka tengok?
the voiceeeee

9. suka bunga apa? kenapa?
saya tak suka bunga. pelik kan ? apa, ingat semua perempuan suka bunga ke.

10. apa movie yang korang suka sangat? kenapa suka?
i dont hve any. sebab semua movie mcm sama jeeeeee. eh wait, The hunger game !

11. apa pendapat korang tentang blog "weird girl speak" ni?
saya suka blog awak sebab awak guna warna peberet saya. lagi, i love ur writing. lagi, blog awak best sbb tak berat, i mean senang nak stalk entry awk yg zaman dahulu kala. tak jenuh menunggu dia loading. haha.





done. thankyou for tagging me. and once again, saya tak rasa nak nominate the other blogger sbb saya tak tau nak tanya apa. next time saya try nominate blogger2 lain dgn soalan yg superb kay. itupun kalau ada yang tag saya lagi.  Lol








xoxo.

7 comments:

  1. Samalah kita Adda. Suka ais krim vanila :D

    ReplyDelete
  2. kita suka vanilla. chocolate. semua lah kita suka. ahaks. hahaha =3

    ReplyDelete
    Replies
    1. eleleeee awak, semua awak sukaa haha :3

      Delete
  3. rasa cam kuno lak sebab first time tahu pasal Emblem.. but start to like them.. ehehe XDD thanks share ^_^

    sama vanilla faveret all the time.. and one more mint favor (susah nak carik exceot dekat mall) TT^TT

    owhhok.. I love The Voice.. and The Voice Kids :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha no prob. bc vanilla is too nyummyliciouss and yay, kita geng ahaa:D

      Delete
  4. Lamanya tak pergi blog adda. Arghh rindu sangat-sangat :(

    Huhuhuhu were same. geli lipas. lagi-lagi kalau dia hanya tumpang lalu atas kaki. erghhh T^T lembut sangat kaki dia. Geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete