Friday, 26 September 2014

Liebster Award

Hai Assalamualaikum,

mohon ampun maaf okay sebab saya lambat respon liebster award awak2 ni. Ini pun terpaksa jadi pencuri masa sebab nak jawab soklan2 yang hadoo :D




Firstly tengkiuu to blogger Jassarah Syafiya sebab tag saya T______T  . okay acah je :P


Soalan dari blogger comel ni :

1. Apa gadget best dalam blog saya) :3 (mesti tak ada)   
  
gadget best dalam blog awak? Hmmmm nama awak best :P

2. Comment tentang blog saya ?
     
blog awak cantik, nampak girlish, pinkish dan floral gitu, tapi saya kena sepetkan mata saya sebab tulisan blog awak kecik (saya ada masalah silau) :P

3. Selalu tak buka facebook ?
     
Oh noooo, saya tak hado pesbukk

4. Selalu rujuk tutorial google or blog siapa? kalau blog orang (sertakan link blog)
  
saya selalu main godek2 je coding yang ada selagi tak rosak jahne blog ni saya kerjakan. so saya takde lah rujuk tutorial blog ni. (dulu ada, Lyssa Faizureen punya tuto)

5. Siapa doodler favourite?
    
boleh tak saya nak jawab, SAYA ! hahah sebab saya sendiri suka mendoodle. 




saya suka main conteng2 XD


6. Suka kucing tak ?
    
saya suka kucing, tapi bila balik kampung saya suka main kasar dengan kucing sampai kena cakar guano tu? --.

7. Suka edit blog?
    
Kalau mood nak mengemas blog tu wujud saya suka. if not, biaq pi blog nak jadi hapeee

8.  Sertakan 3 link blog yang selalu visit or blogwalking
   
ehemm, awok jangan kecik hati tau,  T_______T



9. Bilangan adik beradik?

Honestly 5. but 1 gone. So tinggal 4.

10. Anak keberapa ?
     
 Saya anak ketiga (orang kata anak ketiga comel, rajin, baik, penyanyang. Ini orang kata tau) Lol :P

11. Tengok cerita indon?
      
tipu kalau saya kata tidak. Saya belajar jadi rock dari Rachel yang cerita My Heart tu laaaaa. hahahahaha okay tipu je -..-



Pstt, saya kena nominate the other blogger kan? tapi saya tak fikir nak soal apaaa. Hmmm tak pe saya bagi pelepasan. (Boleh tarik nafas legaaaaa) sesuka hati kau je tak nak nominate blogger lain makcik oiiii.

last saya nak bagitahu ni, sesiapa yang ada tag saya untuk liebster award ke apa ke, mohon maaf kalau tak sempat jawab. Ini pun saya jawab sebab terjeling kat cbox tadi. Nanti lah saya try scroll2 cbox tepi tu. InsyaAllah kalau ada masa saya jawab










see ya, xoxo




6 comments:

  1. blog akak jarang di kunjungi adda dahhh . sob sob T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. aloh kakkkkk, adda jd silent reader tauuuu >.<

      Delete
  2. Bila Adda jadi Asya Amin ni? Confused akak.

    By the way, cantik sangat doodle tu! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak faghahhh, adda tetap adda :3 asya amin tu hado lahh maksudnya :P hee masehhh kak faghah ♥

      Delete
  3. hheheheh takpe:D saya pun tengok cerita heart :D

    ReplyDelete
  4. Lawa lahh doodle :D kreatif lorhh :p

    ReplyDelete