skemanya sayaaaaa !

Hai Assalammualaikum,

i dunno either uolls kenal Adda lagi ke tidok. sebab saya dah lamaa menyepi >.<
quite busy since dah sambung belajar ni. (ceh i knw padahal akak2 abang2 blogger kat luar sana ada je yang belajar but still keep on bogging. mwahaa). propa lebih xP waaaaa, im so excited rn. Selamat hari raya muslimin muslimat sekaliann <3 duit raya bak meh huloq kat ceq sikit T___T


tittle 'cikgu' tu dah melekat dahhh, rasa janggal pulak but itulah panggilan yang bakal disandang kelak. amboihh, lepaih ni tak boleh lah guna aku kau lagi. but im a rocker-typical-person uknow. hahaha wateber. any suggestion untuk kata ganti nama diri yang sopan dak? :P


wuish sayaaa rinduuu sangat dengan blogger2 yang comel cantik kiut macam sayaaa. *jgn muntah pls.


blogger kak zaraa, kak nini, kak yoyo, kak yaya, kak ju, kak wawa, kak eca, kak ana, kak boo, erny, ee, mizaa, ninaa, puteri, nia ish siapa lagi yaa. waaa mohon maaf sebab i cant fully remembered. ampun kayy. zakira also. hm tak ingat siapa lagi blogger aktif hm. oh ya, pelawat blog juga ya <3


once again, saya ingin mengucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin. saya doesnt suits me T___T but ive to use so or else, im going to die. mwahaaaa cause someone 'stalkering' meeeee. whenever perangai brutal dah keluar, lecturer akan kata;

"Awak bakal guru, etika keguruan kena ada."


sorry saya terlampau skema kali ni. goodbye.