since when?

Hai Assalamualaikum.


"since when you started blogging ?"


someone asked me through ask fm. haha since when? about three and half month maybe. not even remembered , but i guess so.

first entry was about new blog and the rest tu im not fully remembered. i just wanna show you this ,


the first comments i've got since after im joining a segment from ikhwan yusoff. this comments was directed to (HERE) .


blogging passions has been inspired by











at first memang gua blogging for fun. uknow, for my ownself. but since im slipping on ee's blog, i can feel the world of bloggings. from that on, gua start adding friends and ee show me real way to become so adorable (if u know what i mean.haha*apologize for stealing ur picture ee :p*

from blogging's friend, we turned to wechat-gossiping-partner .and finally I noted that sbnrnya ee ni good listener, adviser etc and now on, she create a #blogger group which allowed me to know the other bloggers. i shall give her a gift as for pleasure. tehehe

also thanks to them ,always made my day. srsly we such a family .(there's abt 31 members if i wasnt mistaken. but i cant find the rest .entah mana jejaknya em T_T)

*Yaya senior  *Miza  *Yayaa junior  *Miss Boo  *Ninaa *Syura *Aqilah Azmi *Niaaa *Zizie *Farah adila *Chaa  *Fatin  *Nini


and yaa,
tht is how i started involving myself on....blogging's world ? yeah


thankyou for reading. the end.

Comments

  1. auwauw..bestkan group tu,x de la boring je seharian. kihkih,tapi kak nini tak aktif cam korang,uhuk uhuk. bukak2 je wechat,200 lebih chat,mak aii..seronoknya,hehe.

    ReplyDelete
  2. nangis jap T___T teharu rasanya. hahaha. adda keep blogging tau. keep it up. (hug)

    lovesss.

    ReplyDelete
  3. keep blogging adda. kite same2 support k :D

    ReplyDelete
  4. nak join tapi takde wechat (u.u)

    ReplyDelete
  5. even akak tak pernah jumpa korang depan2 . tp akak rasa kita mcm rapat sgt dekat group tu . lbh rapat dri kawan2 yg akak ada skrg . hehe . hope one day , akak dapat jumpa korang semuaa , especially ee dgn adda . teringin laa nak usik ee dgn adda depan2 . hahahaha . love youuu:*

    ReplyDelete
  6. Hope so. InsyaAllah one day nanti kak. Rasa mcm rapat sangatt. Bagai isi dengan kuku T_____T ehhh betul ke? Haha

    ReplyDelete
  7. hermm even kita sume tk penah jumpa pon adda , tapi rasa mcm dh lama kenal.

    haha ee jugak yg bg smngt dekat ai masa mula2 blogging dlu.

    ReplyDelete
  8. macam sweet je hehe. keep blogging kak adda suka baca entry kak adda hehe.

    ReplyDelete
  9. Sweet sangat bila ada kawan-kawan yang support kita untuk terus berblog.

    ReplyDelete
  10. kann.. macam one family kita semua. even tak pernah jumpa. otak kita sama2 gila =p tak mnyesal terlibat dalam blogging ^^

    ReplyDelete
  11. kann.. macam one family kita semua. even tak pernah jumpa. otak kita sama2 gila =p tak mnyesal terlibat dalam blogging ^^

    ReplyDelete
  12. okay la tu.. akak d3 tahun blogging baru rasa dunia blogging.. kui3...

    ReplyDelete
  13. we are one family... :) terharu hati kaka korg yg plg "muda" kat dlm #blogger 2 baca apa yg adda tulis ne... sory sbb xslalu potpet2 kat dlm group...sayang korang semua my adik2... hehehhee

    ReplyDelete
  14. Waaa adda baru blogging. Hihi miza baru-baru ni rasa nak semnangat blogging balik ^^" Yup. Keakrabannya terasa sangat. Sayang korang suma <3

    ReplyDelete
  15. hihii .lepasni adda boleh buat segmen pulak ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts