Friday, 11 April 2014

Pemenang contest group wechat !

Hai Assalamualaikum.


First wa nak pesan, wa tak anjurkan segmen kepe. tapi ni perlawanan yang berlaku di group wechat tempoh hari. ecewahh. hahahah. so now, gua nak start review blog akak omeyy ni.


TARAAAAAA !



*Klik gambar maka, jatuh lah anda ke lembah bahagiaaaa.kui kuii



Bismillah, okay first nak perkenalkan .tuan blog ni namanya *alaa tak dinyatakan* but people, let us call her Zizie. and aku prefer Kak Zizie bcs she's my non-officially elder sistaaa. hihik. was born on 1992. 2014 - 1992= ?? yes pandai pun. 22. suka dengan cara kak zizie, ramah, mesra, suka bergurau senda and so on. kak zizie ni sporting kalau kena gaya. oh ya, take a look on this :



"zizie merupakan seorang blogger sambilan yang berasal dari Terengganu dan masih lagi menuntut ilmu di institusi pengajian tinggi di Melaka.zizie hanyalah manusia biasa yang apabila beliau blogging, moodnya bagaikan lautan yang tidak dapat diduga.zizie seorang gadis yang sukar difahami apa yang bermain dibenaknya kerana most of the time beliau sendiri tidak memahami dirinya.
hobi luar biasa zizie ialah makan, minum, tidur dan blogging.zizie belum lagi mengkaji kelebihan dirinya. walau bagaimanapun, kebanyakkan orang di sekelilingnya beranggapan beliau mempunyai muka bayi atau bak kata omputih, baby face. oleh itu, kelebihan yang ketara dalam diri beliau ialah daya keperasanan yang tinggi.
seperti blognya, zizie merupakan seorang pecinta warna biru yang di mana biru tersebut belum lagi mencemari otak beliau. oleh itu, beliau masih lagi bebas dari kecaman otak 'blue'.
zizie seorang yang cepat mesra apabila seseorang memberi ruang yang selesa untuknya bergaul sebati.beliau juga seorang yang berjiwa sensitif walaupun beliau berlagak macho."

simple, with light and smooth blue colours. awhhh , my favourite colour ever! di bahagian sidebar, a lot of blogslists there. itu menunjukkan akak kita ni rajin exchange link, pemurah nak pinjamkan tapak untuk dijejaki etc. paling suka susun atur dekat sidebar, okay, cantik, bloglist with scroller, nampak kemas, tak sakit mata memandang. and i just love it plus in blue colours. owh im in love .aduhh godiksnyaa









entry yang terkandung pun baguihh, sesuai untuk semua peringkat usiaa. tu diaaaa. hihi.

Tips/tutorial, foods porn, beauty section, film/drama review, travel and tazkirah are also there. ramai2 pakat terjah blog kak zizie kita ni. eh follow sekali apo salahnya. hihik. now hutang nak klik nuff akak je ni. klik BANYAK2. itu janji. kuikui. 


okay uolls,
salam kasih .

4 comments:

  1. kite selalu jugak gi blog dia ni :)

    ReplyDelete
  2. terharunya~~~~~ meh sini nak bagi ciuman kasih sayang yang hangat.. hahahaha >_<

    ReplyDelete
  3. tahniah. kak zizie. menang. hahahahah.
    okay next battle. please. seronok gak main benda gini =3

    ReplyDelete
  4. heee untung ahh kak zizie.
    ehem ehem adda utk juri jemputan takde ke ? kuikui

    ReplyDelete